+31 (0)475 34 09 19 echt@eurodetach.nl

Diensten

We streven naar sterke en langdurige relaties, zowel met onze klanten als met onze werknemers. Ons doel is om flexibele, gemotiveerde, vakkundige, en productieve arbeidskrachten te plaatsen die perfect passen bij de behoeften van onze klanten, of het nu voor een lange of korte periode is. Dit doen we op verschillende manieren, altijd met de wensen van de klant in gedachten.

Bij EuroDetach bieden we een scala aan diensten die de gehele keten omvatten:

  • Werving & Selectie
  • Uitzenden & Detacheren
  • Payrolling
  • Outsourcing & Contracting
  • Huisvesting
  • Transport
  • Begeleiding & Opleiding

Uitzenden & Detacheren

Bij uitzenden sluiten we altijd een 3-partijencontract af tussen de inlener, de uitzendkracht en EuroDetach. Wij verzorgen de werving, selectie en administratie, maar de uitzendkracht wordt aangestuurd door de inlener. Hierbij wordt een uitzendcontract opgesteld.

Detacheren en uitzenden lijken op het eerste gezicht hetzelfde, maar het belangrijkste verschil zit hem in het contract. Bij detacheren loopt het contract tussen de uitzendkracht en EuroDetach door, zelfs nadat de detachering is beëindigd. Dit geeft werknemers meer zekerheid en continuïteit in werk en inkomsten. In geval van detacheren wordt een detacheringsovereenkomst gesloten.

Payrolling

In dit geval jij als opdrachtgever de verantwoordelijkheid voor de werving, selectie en begeleiding van de werknemer op zich. Daarna draag je het juridisch werkgeverschap over aan EuroDetach, waardoor de werknemer in dienst treedt bij EuroDetach. Hierbij worden alle financiële risico’s en administratieve verplichtingen bij EuroDetach gelegd.

Outsourcing

Bij deze dienstverlening neemt EuroDetach (een deel van) de productie van jou als opdrachtgever op ons. Dit betekent dat de planning en het behalen van de resultaten onder de verantwoordelijkheid van EuroDetach vallen.