Werknemer

Ons streven is duurzaamheid in onze relatie met zowel onze klanten als onze werknemers.
Het plaatsen van flexibele, gemotiveerde, vakkundige, productieve en veelal gecertificeerde arbeidskrachten die perfect inzetbaar zijn bij onze klanten, voor een lange of korte periode.

Voor onze werknemers verzorgen wij o.a.

  • Opstellen van het uitzend- , detacherings of arbeidscontract
  • Uitgebreide intake, uitleg & instructie mbt de functie
  • Huisvesting, indien gewenst verzorgen wij de huisvesting in één van onze eigen hotels
  • Transport, dagelijks van- en naar de werkplek
  • Aanmelding bij ziektekostenverzekeraar en evt. pensioenfonds
  • Loonbetaling ( naar keuze wekelijks/maandelijks)
  • Begeleiding & Opleiding

Wij zijn altijd op zoek naar geschikte- en beschikbare kandidaten. Tijdens het uitgebreide intake-gesprek dat, op ons kantoor plaatsvindt, bereiden wij je voor op de leef-, woon- en werkomstandigheden in Nederland en wordt je op de hoogte gebracht van de eisen die door werkgevers aan flexwerkers worden gesteld. Tevens wordt, indien nodig, hulp geboden bij het aanvragen van een BSN-nummer, aanmelding bij het pensioenfonds en de collectieve ziektekostenverzekering.
Als je niet beschikt over eigen huisvesting, dan zal hij of zij worden ondergebracht in één van de twee eigen hotels of in het bungalowpark.
Als je, naar onze mening,  past binnen het door onze klant gevraagde profiel, kunnen wij je voorstellen aan onze opdrachtgever en leidt dit in de meeste gevallen tot een succesvolle plaatsing.

Heb je interesse om via EuroDetach te werken, dan kun je op de volgende manieren aanmelden;

  • Telefonisch : +31 (0)475 340919
  • Email :  echt@eurodetach.nl   (stuur je cv + pasfoto)
  • Kantoorbezoek :  Edisonweg 12,  Echt

Via deze Site :  Klik op JOBS

Werken

Het uitgangspunt van EuroDetach is om werknemers die in Nederland arriveren voor langere tijd een functie aan te bieden die goed past bij de persoon en zijn ervaring.

EuroDetach doet al vele jaren zaken met een grote variëteit aan opdrachtgevers, zodoende is het vrijwel altijd mogelijk een geschikte werkplek voor je te vinden

Wonen en huisvesting

Als u niet beschikt over een eigen huisvesting, dan wordt u ondergebracht in één van onze hotels in Schin op Geul of Kerkrade. Alle hotelkamers hebben goede voorzieningen op het gebied van slapen, wonen en leven. De meeste kamers hebben daarnaast een eigen sanitaire voorziening, in een aantal gevallen is er sprake van een gedeelde badruimte. Een TV installatie en Wifi-verbinding is op alle kamers aanwezig. Elk hotel heeft meerdere kookruimtes minstens één centrale ontmoetingsruimte.

Vervoer

EuroDetach beschikt over een uitgebreid wagenpark bestemd voor het woon-werkverkeer. Bij een sollicitatie ook aangeven of je beschikt over een rijbewijs en eventueel een eigen auto.