Werkgever

Als u een professionele partner voor al uw HR-vraagstukken zoekt, dan bent u bij EuroDetach aan het juiste adres. Ons streven is duurzaamheid in het relatiebestand, voor zowel onze klanten als onze werknemers tegen een uitstekende prijs/productiviteitsverhouding.
Wij zijn getraind in het plaatsen van flexibele, gemotiveerde, vakkundige, productieve en veelal gecertificeerde arbeidskrachten die perfect inzetbaar zijn bij onze klanten, voor een lange of korte periode. Dit kan op verschillende manieren, zoals uitzenden, payrolling en outsourcing, waarbij de wens van de klant altijd centraal staat.
Indien gewenst kan de volledige bezettings-planning door ons worden verzorgd.

Werkwijze

U legt een functieprofiel bij ons neer en vervolgens gaan wij aan de slag met het vinden van een geschikte kandidaat
Voor de werving van onze werknemers maken wij gebruik van diverse interne- en externe bronnen en daarnaast een uitgebreid netwerk van bureaus in zowel binnen- als buitenland. In de loop der jaren hebben wij op deze wijze een uitgebreide pool van geschikte- en beschikbare kandidaten opgebouwd. Tijdens de intake die op ons kantoor plaatsvindt, bereiden wij internationale kandidaten voor op de leef-, woon- en werkomstandigheden in Nederland en worden zij op de hoogte gebracht van de eisen die door u worden gesteld..
Indien een kandidaat past binnen het door u gevraagde functieprofiel, kunnen wij hem of haar aan u  voorstellen. Is er een match, dan kan de kandidaat doorgaans meteen aan de slag, omdat wij alle andere randvoorwaarden veelal bij de intake reeds hebben geregeld.

 

De branches waar EuroDetach actief in is:

 

  • metaal/ techniek
  • transport/ logistiek/ orderpick
  • bouw/ steigerbouw
  • productie/ inpakken
  • schoonmaak/ industriële reiniging
  • food
  • administratie
  • overig

 

Onze werkmaatschappijen & Algemene Bepalingen

EuroDetach BV is een professionele (internationale) arbeidbemiddelaar, gespecialiseerd in het aanbieden van gemotiveerde en vakkundige medewerkers. Onze dienstverlening bieden wij aan via diverse werkmaatschappijen, opgedeeld naar branche en elk met de daarvoor benodigde certificeringen.

 

Uitzendbureau

Certificeringen voor maintenance B.V.

Algemene Bepalingen van maintenance B.V.

Uittreksel Kamer van Koophandel van maintenance B.V.

Verklaring betalingsgedrag (Belastingdienst) van maintenance B.V.